Sabiedrība Vide Būvdarbi
Papildināti un atjauni rotaļu laukumi

Pilnveidojot pilsētas infrastruktūru, Jūrmalas pašvaldība ir papildinājusi un atjaunojusi rotaļu laukumus bērnu atpūtai un sportiskām aktivitātēm, kā arī iekārtots viens pilnībā jauns rotaļu laukums.

Jauns laukums ar ierīcēm sportiskām aktivitātēm ierīkots pie daudzdzīvokļu namiem Engures ielā  5 un Nometņu ielā 18 un 20. Šeit iekārtots vingrošanas komplekts un vingrošanas iekārta, batuts, rāpšanās virve un tīklu piramīda, kā arī divu veidu šūpoles – lielākiem un maziem bērniem. Atpūtai vecākiem namu iekšpagalmā izvietoti jauni soli.

Papildināts rotaļu laukums daudzdzīvokļu namu Skolas ielā 28 un 30 pagalmā – tur tagad ir arī mazās šūpoles ar grozu, ieklāts vienlaidus gumijas segums. Tāpat uzlabots atpūtas laukums pie namiem Skolas ielā 23 un 25, – tas aprīkots ar jaunām rotaļu ierīcēm, novietoti jauni soli un atkritumu tvertnes, ieklāts vienlaidus gumijas segums.

Savukārt pilnībā jauns rotaļu laukums būs pie namiem Skolas ielā 61A un 63A. Atpūtas laukumā ir batuts, divvietīgas šūpoles, kur ir sēdeklīši arī mazuļiem, rotaļu ierīču komplekti dažādu vecumu bērniem. Jaunajā atpūtas laukumā namu iekšpagalmā ir arī soliņi, atkritumu tvertnes, zem visām rotaļu ierīcēm ieklāts vienlaidus gumijas segums.

Atjaunots rotaļu laukums, kas atrodas pagalmā pie daudzdzīvokļu mājām Talsu šosejā 31/20, 31/10 un Raiņa ielā 99A. Pagalmā ierīkotas šūpoles, rotaļu un vingrošanas ierīču komplekts un batuts aktīvai atpūtai, kā arī citas ierīces bērnu rotaļām.

Papildināts rotaļu laukums, kas atrodas līdzās daudzdzīvokļu namiem Talsu šosejā 31/2, 31/3, 31/5, 31/12, – uzstādīti batuti, rotējoši sēdeklīši un platformas.

Bulduru pludmalē pretī glābšanas stacijai, 6. līnijā virzienā uz Lielupes pusi, uzstādītas divas rotaļu ierīces – trošu ceļš, rotaļu komplekts ar pirātu un jūras tematiku.