Pašvaldība Sabiedrība
Aicina darboties Sabiedriskajā padomē

Aicinām Jūrmalā reģistrētas un tās teritorijā darbojošās nevalstiskās organizācijas – biedrības un nodibinājumus – un to reģionālās nodaļas pieteikties dalībai Sabiedriskajā padomē.

Sabiedriskās padomes darbības mērķis ir sekmēt nevalstiskā sektora un pilsoniskās līdzdalības attīstību Jūrmalas pilsētā un aktivizēt dialogu starp pilsētas domi un nevalstiskajām organizācijām (NVO), tādējādi rosinot uz viedokļu apmaiņu un tādu lēmumu pieņemšanu, kas veicina NVO un pilsoniskās līdzdalības attīstību.

Padomes galvenais uzdevums ir priekšlikumu izskatīšana un iesniegšana domei par šādiem jautājumiem:

pašvaldības lēmumu un stratēģisko plānošanas dokumentu ietekme uz NVO un pilsoniskās līdzdalības attīstību pilsētā;pasākumi sabiedrības informētības, iesaistes un savstarpējās sapratnes veicināšanai;sabiedrības integrācijas procesu veicināšana;nozīmīgu attīstības un investīciju projektu ietekme uz pilsoniskās līdzdalības procesiem pilsētā;NVO un domes struktūrvienību vai pašvaldības iestāžu kopēju projektu iniciēšana pilsoniskās līdzdalības veicināšanai un citi padomes locekļu ierosināti jautājumi.

Ar Sabiedriskās padomes nolikumu var iepazīties mājaslapā sadaļā  “Konsultatīvās padomes”. Papildu informācijai e-pasta adrese: sabiedriska.padome@inbox.lv.

Sabiedriskās padomes nākamā sēde plānota 19. martā plkst. 17.00 Jūrmalas domes sēžu zālē. Interesentus aicinām apmeklēt!