Pašvaldība Uzņēmējdarbība
Izsludina atkārtotu pieteikšanos uz amatnieku tirdzniecības vietām

Jūrmalas pilsētas dome informē, ka no 1.aprīļa līdz 24.aprīlim tiek atkārtoti pieņemti iesniegumi atļaujas saņemšanai ielu tirdzniecībai no 25.maija līdz 31.oktobrim ar pašu izgatavotiem mākslas un amatniecības priekšmetiem un rūpnieciski ražotiem suvenīriem ar Jūrmalas vai Latvijas tematiku.

Pieteikšanās izsludināta gan uz brīvajām tirdzniecības vietām, kuras pieejamas amatniekiem katru gadu, gan jaunizveidotajām amatnieku tirdzniecības vietām uz Jomas ielas.

Brīvās tirdzniecības vietas, uz kurām izsludināta atkārota pieteikšanās ir tirdzniecības vietas nr. 8., 11., 12., 16., 17., 18., 22. 

Jaunizveidoto tirdzniecības vietu izvietojuma shēmu, uz kurām izsludināta jauna pieteikšanās, lūdzam skatīt.  Viena tirdzniecības dalībnieks var pieteikties uz vairāk kā vienu pastāvīgo tirdzniecības vietu.

Lai pieteiktos amatnieku tirdzniecības vietām nepieciešams iesniegt:

iesniegums atļaujas saņemšanai tirdzniecībai ielu tirdzniecības vietā (iesnieguma veidlapa );fiziskai personai, kura nav reģistrējusi savu saimniecisko darbību, apliecinājums, ka tā neveic saimniecisko darbību vai saskaņā ar  likumu „Par iedzīvotāju ienākuma nodokli” var nereģistrēties kā saimnieciskās darbības veicējs, kā arī nenodarbina citas personas;foto uzņēmums ar tirdzniecības vietas vizuālo izskatu;tirdzniecības dalībnieka apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esamību.

Dokumentus lūdzu iesniegt jebkurā Jūrmalas pilsētas apkalpošanas centrā (pie apkalpošanas centriem nodrošināta pasta kastīte) vai iesūtīt parakstītus ar elektronisko parakstu uz e-pasta adresi pasts@jurmala.lv.

Svarīgi! Pieteikumi  tiks izskatīti tikai pēc visu augstākminēto dokumentu saņemšanas.

Jautājumu gadījuma aicinām sazināties ar Jūrmalas pilsētas domes Attīstības pārvaldes Tūrisma un uzņēmējdarbības attīstības nodaļas vecāko eksperti Signi Laķi (e-pasts signe.lake@jurmala.lv, tālr.67511490).