Sabiedrība
Ģimenes diena – jūrmalnieku veselībai

Aicinām Jūrmalas pilsētas iedzīvotājus uz bezmaksas Ģimenes dienu 13.decembrī.

Uz Ģimenes dienu interesentus aicinām piektdien, 13. decembrī, tirdzniecības centrā “Rimi” Lielupē, Viestura ielā 22.

No plkst. 12.00 līdz 18.00 būs rotaļas un spēles, vingrošana, mīklu minēšana, zīmēšana un citas aktivitātes, piemērotas gan bērniem, gan pieaugušajiem, saistībā ar veselības un drošības jautājumiem.

No plkst. 13.00 līdz 16.00 būs veselīga uztura meistarklase, to vadīs uztura speciāliste Liene Sondore. Meistarklasē varēs izzināt veselīga uztura pamatus un saņemt ieteikumus, kā mainīt neveselīgas ēšanas ieradumus un kā pagatavot gardus un veselīgus našķus svētkiem. Ikviens varēs iesaistīties veselīgu uzkodu gatavošanā un degustācijās. Labākajiem un aktīvākajiem būs balvas.

Pasākumos būs iespēja bez maksas saņemt informatīvus materiālus par sirds un asinsvadu veselību, asinsspiedienu, mirdzaritmiju, ieteikumus pacientiem pēc miokarda infarkta, žurnālu “Sirds un Veselība”, kā arī informatīvus materiālus par veselīgu uzturu, ēdienu receptes un citus ieteikumus veselīgam dzīvesveidam.

Sirds veselības dienu un Ģimenes dienu organizē pacientu biedrība “ParSirdi.lv” sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas Labklājības pārvaldi Eiropas Sociālā fonda projektā “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Jūrmalā”; projekta identifikācijas Nr. 9.2.4.2/16/I/008.